De Stoel

In de loop van het werkjaar 2017-2018 zullen we vanaf oktober elke eerste zondag van de maand ergens staat met onze stoel, telkens op een andere plaats die iets te maken heeft met de geschiedenis van onze Chiro.  En dat voor een bijzondere wedstrijd:

Wie eerst in de stoel zit verdient namelijk punten voor het klassement van de Strafste Sint Jeffer.  Wie later komt kan ook nog wat punten meesprokkelen maar uiteraard zullen dit er minder zijn.  Wie aan het einde van het jaar het meeste punten heeft die krijgt van ons een extra speciale VIP Sint Jozef behandeling tijdens het grote slotevenement van het 75-jarig bestaan op 23 juni 2018.

Kijk op de eerste zaterdag van de oktober op deze website of op onze Facebookpagina voor de eerste tip en het precieze uur waarop zondag de locatie bekend gemaakt zal worden.  Let op: het kan zijn dat je toch nog wat gaat moeten zoeken omdat we van raadsels houden en we dus soms niet rechtstreeks gaan zeggen waar het te doen is…

Kan je niet komen?  We gaan tijdens het spel ook proberen via een live videoverbinding uit te zenden op deze site en op Facebook.  Kijken!