Welkom!

Frietenbak

Welkom op de speciale site die we hebben opgezet ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van jongenschiro Sint Jozef Merksem. Gedurende het komende werkjaar 2017-2018 zal hier alle informatie te vinden zijn over de verschillende activiteiten die op stapel staan.

De stoel

Er staan al een paar activiteiten op de kalender en voor je deze zomer op reis vertrekt moet je zeker kijken naar onze fotowedstrijd want wie weet win je wel een mooie prijs met je vakantiekiekje…

De wiki

Het startschot van het hele 75 jaar Sint Jozef gebeuren wordt gegeven op de jaarlijkse frietenbak in september.  Het zou fijn zijn als er veel volk is, want we hopen daar meteen al een paar straffe verhalen te verzamelen die we dan in de loop van het jaar op deze website zullen zetten.

Meer straffe verhalen en weetjes over de geschiedenis van Chirojongens Sint Jozef Merksem zullen te vinden zijn op de “wiki” die in september op deze website komt.  We rekenen hierbij op oud-leiding en oud-leden om een zo volledig mogelijke geschiedenis op te bouwen.

Vanaf oktober zal er ook elke maand een speciale wedstrijd zijn op de eerste zondag van de maand.  Wie vindt het eerst waar de stoel staat, en wat heeft die plek te maken met de geschiedenis van onze Chiro?  Kom het meemaken!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *